Malermesterne Jenssen & Bjørgen ASMaling er maling...

Tror nok mange, men så lett er det ikke! Maling er kjemi og det er meget viktig å bruke riktig produkt på riktig sted. Dette er spesielt viktig utvendig og på våtrom. Det er en jungel av forskjellige malingstyper i markedet, og det kan være vanskelig å velge riktig. De billigste malingene er ofte ikke bra nok i våre øyne. Det er god økonomi i å bruke kvalitetsprodukter.

Med den dyreste og beste malingen i markedet vil prisdifferansen ofte bare bli 3000-5000 kr. dyrere enn den billigste malingen for en vanlig enebolig. Den store forskjellen ligger i at malingsintervallene vil økes med 5-6 år minst. Det forutsettes selvfølgelig at man gjør riktig forarbeider. Noe av det samme gjelder også innvendig - bra maling vil stå penere lenger og vil være letter å holde ren.

Å innhente anbud er ikke lett. Det er fort gjort å bli blendet av en lav pris, men her må man være på vakt. Hva er beskrevet av produkter og behandlinger? Er anbudet veldig kort og lite spesifikt så skygg unna.

Vi kan være behjelpelige med å lage en grundig beskrivelse av hva som skal gjøres og med hvilke produkter, slik at man får anbud som er priset på like vilkår. Vi kan produkter, underlag og type behandlinger slik at man får et solid underlag for en god jobb.